meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon'da Dev Dalgalar İki Genci Yuttu: Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde, sahilde meydana gelen üzücü olayda dev dalgalar, henüz kimliği belirlenemeyen 15-16 yaşlarındaki iki genci denize sürükledi.

Trabzon

Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşanan olayda, sahilde mendirek üzerinde bulunan gençler, azgın dalgaların etkisiyle denize düştü.

Olaya tanıklık eden vatandaşlar, hemen yetkililere haber verirken, bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. İlk belirlemelere göre gençlerin hala kayıp olduğu bildirilirken, kurtarma ekipleri denizde ve çevresinde gençleri bulmak için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Yetkililer, fırtınanın etkili olduğu bir dönemde deniz kenarlarından ve tehlikeli noktalardan uzak durulması konusunda vatandaşları uyardı. Sahil güvenlik ekipleri ve kurtarma timleri, denizde devam eden arama çalışmaları sırasında güvenlik önlemlerini en üst seviyede tutarak, herhangi bir olumsuz duruma karşı hazır bekliyor.

Öte yandan, olayın yaşandığı bölgede deniz güvenliği ve sahil emniyeti konularında daha fazla önlem alınması için yetkililerin inceleme başlattığı belirtildi. Yaşanan bu trajik olay, denizle iç içe olan bölgelerde dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Kirada yüzde 25 tavan uygulaması sona erdi: İşte yeni dönem tarifesi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım'a tebrik!

3

EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

4

www.bayburtolay.com - Bayburt'un Nabzını Tutan Haber Sitesi

5

Kalkandere HEM geri dönüştürdü, çay torbası oldu