Trabzon'da İstiklal Marşı'nın Ruhuna Dokunan Panel

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Trabzon Üniversitesi tarafından “İstiklal Marşı ve Mehmet Akif" başlıklı panel düzenlendi.

Trabzon

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nde Trabzon Üniversitesi, "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif" konulu bir panel düzenledi. Trabzon Üniversitesi Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleşen panel, milli ve manevi duyguların coşkuyla yaşandığı bir atmosfere sahne oldu.

Vali Aziz Yıldırım, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem ve daha birçok saygın ismin katılımıyla gerçekleşen panelde, İstiklal Marşı'nın ve Mehmet Akif Ersoy'un önemi bir kez daha vurgulandı.

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu'nun açılış konuşmasını yaptığı programda, Prof. Dr. Bilal Kırımlı, Prof. Dr. Suat Ungan ve Prof. Dr. M. Muhsin Kalkışım, İstiklal Marşı'nın tarihi ve edebi yönleri ile Mehmet Akif Ersoy'un şahsiyeti ve eserleri hakkında bilgilendirici sunumlar yaptılar.


 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Şifresiz Selçuk Sport Galatasaray-Fenerbahçe maçı canlı izle Taraftarium24 GS - FB maçını izle Kralbozguncu

2

Galatasaray-Fenerbahçe (CANLI İZLE)! Taraftarium24 Selçuksports Golvar TV Canlı Maç Linki Şifresiz İzle

3

Arsenal-Everton (CANLI İZLE)! Taraftarium24 Selçuksports Golvar TV Canlı Maç Linki Şifresiz İzle

4

Chelsea - Bournemouth (CANLI İZLE)! Taraftarium24 Selçuksports Golvar TV Canlı Maç Linki Şifresiz İzle

5

İnter-Lazio (CANLI İZLE)! Taraftarium24 Selçuksports Golvar TV Canlı Maç Linki Şifresiz İzle