meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon'da Onlarca Kişi Kazalarda Öldü!

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yılın ilk 7 ayında trafik kazaları onlarca canı hayattan kopardı.

KARADENİZ 21.08.2023 10:05:00 0
Trabzon

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı ile Jandarma Genel komutanlığı, yılın ilk 7 ayında trafik kazalarında kaç kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde en fazla ölümlü trafik kazası Trabzon’da yaşanırken, bölgede trafik kazası sonucu can kaybı yaşanamayan tek il Bayburt oldu. Trabzon’da polis bölgesinde 20, jandarma bölgesinde 10 kişi trafik kazalarında yaşamını yitirdi.

Trabzon'da Onlarca Kişi Kaza Kurbanı Oldu

Yılın ilk 7 ayında Trabzon’da polis bölgesinde 20, jandarma bölgesinde 10 kişi trafik kazalarında yaşamını yitirdi. Polis bölgesinde 983 ölümlü ve yaralanmalı, bin 510 maddi hasarlı trafik kazası yaşandı. Bu kazalarda 20 kişi can verirken, bin 597 kişi ölümden döndü. Jandarma bölgesinde 7 ayda 126 ölümlü ve yaralanmalı, 98 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 10 kişi yaşamını yitirirken, 293 kişi yaralandı.

Artvin’de polis bölgesinde 2020 ölümlü ve yaralanmalı, 237 maddi hasarlı trafik kazası yaşandı. Bu kazalarda 5 kişi yaşamını yitirirken, 372 kişi ölümden döndü. Jandarma bölgesinde ise 51 ölümlü ve yaralanmalı, 43 maddi hasarlı trafik kazası meydanı geldi. Bu kazalar sonucu 1 kişi can verirken, 113 kişi de kazalardan yaralı olarak kurtuldu.

Giresun’da polis bölgesinde 595 ölümlü ve yaralanmalı, 587 ise maddi hasarlı trafik kazası yaşandı. Bu kazalar yüzünden 10 kişi yaşamını yitirirken, 977 kişi ise hastanelik oldu. Jandarma bölgesinde ise 133 ölümlü ve yaralanmalı, 78 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 6 kişi yaşamını yitirirken, 240 kişi yaralandı.

Gümüşhane’de polis bölgesinde 220 ölümlü ve yaralanmalı, 74 de maddi hasarlı trafik kazası yaşandı. Bu kazalar sonucu 5 kişi can verirken, 382 kişi ise kazalardan yaralı olarak kurtuldu. Jandarma bölgesinde ise 70 ölümlü ve yaralanmalı, 34 maddi hasarlı trafik kazası kayıtlara geçti. Bu kazalar 1 kişiyi hayattan koparırken, 117 kişi de ölümden döndü.

 

Ordu’da polis bölgesinde bin 271 ölümlü ve yaralanmalı, bin 831 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Bu kazalar sonucu 13 kişi hayatını kaybederken, bin 892 kişi de ölümden döndü. Jandarma bölgesinde 162 ölümlü ve yaralanmalı, 162 maddi hasarlı ise 120 kaza yaşandı. Bu kazalarda 6 kişi yaşamını yitirirken, 340 kişi yaralandı.

Rize’de polis bölgesinde 529 ölümlü ve yaralanmalı, 671 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. 9 kişi bu kazalarda hayatını kaybederken, 763 kişi ölümden döndü. Jandarma bölgesinde ise 88 ölümlü ve yaralanmalı, 70 de maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Bu kazalar 5 kişiyi hayattan koparırken, 165 kişi de yaralandı.

Bayburt’ta polis bölgesinde meydana gelen trafik kazalarında 103 yaralanmalı, 87 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Kazalarda can kaybı yaşanmazken, 198 kişi ölümden döndü. Jandarma bölgesinde ise 40 yaralanmalı, 10 maddi hasarlı trafik kazası yaşandı. Bu kazalarda da can kaybı yaşanmazken, 74 kişi ölümden döndü.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: Trabzon' Onlarca Kazalarda !

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

27.1° / 20°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin