meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon'da Sağlık Turizmi İçin Önemli Adım: Hiser Projesi Toplantısı Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi'nde Gerçekleştirildi

Trabzon'da Hiser Projesi Kapsamında Sağlık Turizmi Toplantısı Gerçekleştirildi

Trabzon

Trabzon Ticaret Odası önderliğinde yürütülen Hiser Projesi kapsamında, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nün destekleriyle sağlık turizmi belgesine sahip kurum ve kuruluşların katılımıyla düzenlenen aylık toplantı, bu kez Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıya katılan kurum ve kuruluşların, sağlık turizminin geliştirilmesi ve Trabzon'un bu alandaki potansiyelinin artırılması için önemli adımlar attığı vurgulandı. Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, etkinliğin sağlık hizmetleri kalitesinin artırılması ve uluslararası standartlarda hizmet sunumu için bir platform sağladığı belirtildi.

Toplantıda, sağlık turizminin yanı sıra sektördeki yenilikler ve gelişmeler de ele alındı. Katılımcı kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini ileten Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü, benzer etkinliklerin devam edeceğini ve Trabzon'un sağlık turizmi alanındaki potansiyelini daha da güçlendirecek adımların atılacağını belirtti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi