meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon'da 'şehir reflekslerini mi kaybediyor' sorusunu akıllara getirdi

Trabzon Reflekslerini Mi Kaybediyor?

Trabzon

Trabzon muhteşem doğası kadar insanlarıyla da renkli bir şehir. Yaşanan trajik durumlara bile trajikomik tepkiler verebilen, derdini zaman zaman atma türkülere döken zaman zaman değişik eylemlerle gösteren bir kent. “Namuslu bir şekilde battık” diye asılan pankartı da kente gelmeyen demiryolunu Meydan Parkı’nda tren maketiyle protesto eden insanları da hemen hemen her yerde görebilirsiniz.

Karşınıza temsili tabutlar bile çıkabilir ya da çıkabilirdi. Açıkçası son dönemde pek emin değiliz! Üst üste gelen zamlar karşısında ne sivil toplumda ne de siyaset camiasında herhangi bir eyleme rastlanmıyor. Sadece zamlar karşısında mı? Elbette hayır, birçok konuda Trabzon’u sessiz görüyoruz.

Atatürk İçin Trabzon'da Elle Tutulur Protesto Yok

Atatürk belgesi Ermeni lobisinin baskıları sonucu Disney Plus’ta yayınlanmıyor. Ülkenin kurucusuna karşı gerçekleştirilen bu büyük saygısızlığa karşı bile elle tutulur bir protesto yok. İsmini bile Mustafa Kemal Atatük’ten alan Atatürkçü Düşünce Derneği sessiz. Şehir tüm enerjisini Trabzonspor’un şampiyonluğunda tüketmiş gibi…

Tüm şehir reflekslerini kaybetmiş gibi…


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı