meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon'dan Yenilikçi Girişimcilik Rüzgarı: İşitme Engelliler İçin Mobil Uygulama Geliştiren Öğrenciler Türkiye Finaline Katılıyor

Trabzonlu Genç Girişimciler Türkiye Finaline Yükseldi: İşitme Engelliler İçin Mobil Uygulama Geliştiriyorlar

Trabzon

Trabzon'un genç girişimcileri, Kanuni Anadolu Lisesi öğrenci takımı, Gençbizz Lise Şirket Kurma programı çerçevesinde önemli bir başarı elde etti. İşitme engelli bireylerin günlük iletişim sorunlarına çözüm bulmayı hedefleyen mobil uygulama geliştirme projesi, 15 girişim arasından sıyrılarak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Danışman öğretmenleri Hatice Sağlam rehberliğinde çalışan öğrenci takımı, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ile bir araya gelerek şirketlerinin ve uygulamalarının kuruluş amacını ve vizyonunu paylaştı. Bu programın temel amacı, öğrencilerin girişimcilik zihin yapısını geliştirmek, bir problemden yola çıkarak topluma değer katmalarını ve ekonomi yönetimini öğrenmelerini sağlamak.

İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, öğrencilerin projelerinin topluma önemli bir katkı sağlayabileceğine inandığını belirtirken, Kanuni Anadolu Lisesi öğrenci takımını Türkiye finalinde başarılar dileyerek desteklerini sundu.


 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Vakfıkebir Belediyesi'nden Yoğun Hizmet Günlüğü: İşte Yapılanlar

2

RTE Üniversitesi 20 personel alacak

3

Trabzon'da Mobil Mamografi Aracı İle Kanser Taramaları Hız Kazanıyor

4

Fahiş fiyat uygulayan otobüs işletmelerine 23 milyon 453 bin lira ceza

5

Sergen Yalçın Hangi Takımı Tutuyor?