Trabzonlu Eski Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman THK Kayyum Heyeti’ne Atandı
Ankara 9. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin kararıyla Türk Hava Kurumu (THK) Kayyum Heyeti’nde görev değişikliği yapıldı.
Karar kapsamında Trabzon’un Şalpazarı ilçesi doğumlu eski rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, heyet üyesi olarak göreve başladı.
Kayyum Heyeti Başkanı Vali Kemal Yurtnaç’ın yerine Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Akın Ünal atanırken, Dr. Mustafa Cihad Feslihan ve Prof. Dr. Ali Akyıldız’ın yerine Prof. Dr. Hüseyin Karaman görevlendirildi.
Prof. Dr. Karaman, daha önce Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde rektörlük yapmış ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu üyeliğine seçilmişti. Yeni göreviyle birlikte THK’nın yönetiminde aktif rol alacak olan Karaman’ın, heyetteki çalışmalarına başladığı bildirildi.
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Adıyaman’da Polislerden Yolda Kalan Sürücüye Destek

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Farkındalık ve Üretim Vurgusu
Bartın’da Afet Konutunda Yangın Paniği
FETÖ Operasyonlarına Destek: “Kararlılık Memnuniyet Verici”
İnönü’de Konteynerlere Trafik Ayarı
Kahramanmaraş’tan Sıfır Atıkta Örnek Başarı
Diyarbakır’da Narkotik Operasyonu: Kilolarca Uyuşturucu Ele Geçirildi
Yaşlılar Haftası’nda Anlamlı Gezi: Ulu Çınarlar Tarihle Buluştu
Erzurum’un Gururu Bingül Kardeşler Madalyalarla Döndü
Kirli Çizmelerini Çıkardı, Galoşla Aile Sağlığı Merkezine Girdi
Çarşamba
9.3 ° / 8 °
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
