meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Transferde Ghezzal planı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta bir yandan da gözler sakatlıktan dönemeyen Rachid Ghezzal'in üzerinde.

Transferde Ghezzal planı!

Beşiktaş, sezonu UEFA Konferans Ligi öne elemesindeki Tiran maçıyla açarken Rachid Ghezzal yine takımdan ayrı kaldı. Yarınki rövanş mücadelesinde de forma giyemeyecek olan Cezayirli yıldız, geçen sezondan bu yana sakatlıklardan çekmeye devam etti.
Geride kalan sezonun 2. haftasındaki Alanyaspor deplasmanında sakatlanan Ghezzal, sonrasında bir türlü toparlanamadı. Yıldız futbolcu, ligde 24 maçı sakatlığı nedeniyle kaçırırken iyileşse de yaşanan bu uzun süreçten ötürü fiziği de sezon öncesi yapılan yüklemelere olumsuz yanıt veriyor.
Beşiktaşlı kurmaylar, takımın en önemli yıldızlarından olan Ghezzal'in durumunu endişeyle takip ederken transferde de hamlelerini bu durumu göz önünde bulundurarak yapacak. Siyah-beyazlılar, bu nedenle çok yönlü isimlerle temaslarını sürdürürken sağ kanadı da Ghezzal'in sakatlığını yine uzamasına karşı güvenceye alacak.
Geçen sezona çok iyi başlayan Ghezzal, Kayserispor maçında galibiyeti getirirken Alanyaspor maçında da ilk yarıda 1 gol 1 asiste imza atmıştı. Ancak ilk yarının sonlarına doğru sakatlanan Ghezzal sonrasında ise sakatlığının kurbanı oldu. Yıldız isim 24 maçı kaçırırken sakatlıktan döndükten sonra görev alsa da yeniden sakatlandı. Ghezzal bu sezon da şimdiden 2 resmi maçta forma giyemedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor