Tüm Çay İş Sendikası Yönetiminden İstanbul’da İş Dünyasına Ziyaret

Tüm Çay İş Sendikası yönetimi, İstanbul’da faaliyet gösteren iş insanlarına yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

RİZE 13.03.2026 10:01:00 0
Tüm Çay İş Sendikası Yönetiminden İstanbul’da İş Dünyasına Ziyaret

Sendika heyeti, iş dünyasıyla dayanışmayı güçlendirmek ve çeşitli konularda istişarelerde bulunmak amacıyla İstanbul’da temaslarda bulundu.
Heyet, sendikanın Onursal Başkanı Dursun Çolakoğlu ile iş insanları Ali Okan Öz ve İlhan Atmaca’yı ziyaret etti. Ziyarette sendikanın çalışmaları ve geleceğe yönelik planlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Sendika yönetimi tarafından yapılan açıklamada, ziyaretlerin oldukça verimli geçtiği belirtilerek ev sahiplerinin gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür edildi.
Ziyarete Ahmet Saraloğlu başkanlığındaki sendika yönetimi de katıldı. Programda ayrıca İstişare Kurulu Başkanı Lütfü Gümüşler, Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Yıldırım Beyazıt Köseoğlu ile Genel Başkan Yardımcısı ve Mali Sekreter Yavuz Gümüşler de yer aldı.
Tüm Çay İş Sendikası yönetimi, sendikal faaliyetler kapsamında farklı şehirlerdeki temasların devam edeceğini belirtti.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Cuma false 10.7 ° / 3.8 °
Cumartesi Güneşli 12.8 ° / 4.1 °
Pazar Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı 13.8 ° / 7.2 °