meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Trabzon turizminin sorunlarını dinledi

Trabzon'daki Turizm Zirvesinde 'Yine Sorun Konuşuldu'

KARADENİZ 29.07.2023 10:18:00 0
Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Trabzon turizminin sorunlarını dinledi

Trabzon’da dün Vali İsmail Ustaoğlu’nun başkanlığında Turizm Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. 

Toplantıya Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç,  belediye başkanları, turizmle ilgili kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılım gösterdi.

Bakan Yardımcısı Alpaslan, sektörlerden gelen talep ve şikayetleri not aldı. Toplantıya katılan ve görüş aldığımız STK’lar, “Çözüm beklemiyoruz. Sorunlarımızı bir de Bakan Yardımcısı dinledi.” dedi.

ÇÖZÜM TALEBİ BAKAN YARDIMCISINDAN

Trabzon turizmi, “turiste çifte fiyat, turiste fahiş fiyat, kontrol dışı ev ve apart kiraları, devlet kurumlarının işletme gibi davranması” gibi hususlara sıkışmışken, yetkililerin çözüm için Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ı davet etmesi şaşkınlık yarattı. Başta Valilik olmak üzere Ortahisar Belediyesi dışında hiçbir kurum ve kuruluş sorumluluk almazken sorunların nasıl çözüleceği merak edildi.  Toplantının ardından açıklama yapan Milletvekilleri ise turizm adına umutvar konuştu.

POTANSİYELİN ARTIRILACAĞINI SAVUNDULAR

Milletvekili Adil Karaismailoğlu, “Turizm alanında mevcut durumu, çözümleri ve projeleri konuşarak, turizmdeki potansiyelimizi artıracak adımları atmaya devam edeceğiz.” dedi. Milletvekili Yılmaz Büyükaydın da, “Turizmin, dengeli bir şekilde gelişebilmesi ve şehrimize yatırımların devamı için planladığımız projelerin takipçisi olacağız.” mesajı verdi. Milletvekili Vehbi Koç, “Şehrimizi geleceğe taşıyacak planlamaları hassasiyetle oluşturup çalışmaları titizlikle takip etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Trabzon’da dün Vali İsmail Ustaoğlu’nun başkanlığında Turizm Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.  Toplantıya Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç,  belediye başkanları, turizmle ilgili kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılım gösterdi. Bakan Yardımcısı Alpaslan, sektörlerden gelen talep ve şikayetleri not aldı. Toplantıya katılan ve görüş aldığımız STK’lar, “Çözüm beklemiyoruz. Sorunlarımızı bir de Bakan Yardımcısı dinledi.” dedi. Trabzon turizmi, “turiste çifte fiyat, turiste fahiş fiyat, kontrol dışı ev ve apart kiraları, devlet kurumlarının işletme gibi davranması” gibi hususlara sıkışmışken, yetkililerin çözüm için Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ı davet etmesi şaşkınlık yarattı. Başta Valilik olmak üzere Ortahisar Belediyesi dışında hiçbir kurum ve kuruluş sorumluluk almazken sorunların nasıl çözüleceği merak edildi.  Toplantının ardından açıklama yapan Milletvekilleri ise turizm adına umutvar konuştu.

“PLANLADIĞIMIZ PROJELERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, “Karadeniz’in turizm potansiyelinin değerlendirilmesi adına sektör temsilcilerimizle önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Turizm alanında mevcut durumu, çözümleri ve projeleri konuşarak, turizmdeki potansiyelimizi artıracak adımları atmaya devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu. AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın ise, “Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alpaslan’ın katılımlarıyla Trabzon Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Trabzon Milletvekillerimiz ile birlikte Turizm Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştirdik. Ülke ve bölge ekonomilerinde ve kalkınma eğrilerinde önemli bir kalem, döviz girdisi ve istihdam alanı olan ulus­lararası turizmin giderek yaygınlaşması, doğal ve fiziksel çevre ile sosyal ve kültürel yaşamda önemli değişmelere yol açan turizmin, dengeli bir şekilde gelişebilmesi ve şehrimize yatırımların devamı için planladığımız projelerin takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.  Milletvekili  Vehbi Koç ise, “Trabzon’un kültür ve turizm alanındaki gelişimini kalite standartları ölçüsünde arttırmak, ortak bir turizm stratejisiyle işletmelerimizin ve vatandaşlarımızın kazancını maksimum seviyelere çıkarmak ve dünyada marka bir turizm kenti olmak için tüm bileşenlerin memnuniyetini sağlayarak şehrimizi geleceğe taşıyacak planlamaları hassasiyetle oluşturup çalışmaları titizlikle takip etmeye devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 21.9°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin