meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Türk Hava Kurumu'nun 99. Yılı Artvin'de Coşkuyla Kutlandı

Türk Hava Kurumu'nun (THK) 99. yıl dönümü, Artvin Valisi Sayın Cengiz Ünsal'ın makamında gerçekleştirilen özel bir ziyaret ile kutlandı.

Türk Hava Kurumu

Ziyarette, Türk Hava Kurumu Artvin Şube Başkanı Muhammet Emin Üçüncü ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ünsal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Ünsal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türk Hava Kurumu 99 yıldır göklerde Türk bayrağını dalgalandırmakta ve ülkemizi temsil etmektedir. Kurumun bu uzun soluklu başarısı, milli havacılık alanındaki öncü rolünü ve üstlendiği sorumluluğun ne denli büyük olduğunu bir kez daha göstermektedir. Gelecekte de Türk Hava Kurumu'nun bu önemli misyonunu kararlılıkla sürdüreceğine inanıyorum. Türk Hava Kurumu'nun 99. yıl dönümünde tüm çalışanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

THK'nın 99. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen ziyaret, Türk Hava Kurumu'nun tarih boyunca gösterdiği başarıları ve üstlendiği önemli misyonu bir kez daha hatırlatarak, milli havacılık alanındaki katkılarını vurguladı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Taner Ekmekçi'den Sosyal Medya Günü Mesajı: Toplumsal Değişim için Pozitif Kullanım Çağrısı

2

Erzurum'da DeneYap Teknoloji Atölyeleri: Gençlerin Teknoloji Yetenekleri Sınanacak

3

Emir Saltuk Kümbeti ve Üç Kümbetler: Erzurum'un Tarihî Değerlerine Yeni Bir Bakış

4

Bayburt'ta Yeni Turizm Cazibesi: Aslandağı'nda Açılan Ekoturizm Tesisi İlk Bakışta

5

Akçaabat'ta Hami Mandıralı Rüzgarı Esti