meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Türk Kızılay Bayburt İl Merkezi hizmet binası temeli atıldı

Bayburt Belediyesi Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Türk Kızılay Bayburt İl Merkezi bünyesinde faaliyet gösterecek olan hizmet binasının temel atma törenine katıldı.

Türk Kızılay Bayburt İl Merkezi hizmet binası temeli atıldı

Törende konuşan Başkan Pekmezci, hayırlı bir merkezin temel atma töreninde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türk Kızılay'ı yaklaşık 1 buçuk asır boyunca ülkemizde ve dünyada önemli işler yapmış ve başarmış bir teşkilat olarak faaliyetlerine devam ediyor. Aslında Türk Kızılay'ın yaptığı Türk milletinin ruhunda olan yardımlaşma ve dayanışma bilincinin farklı boyutta bir uygulamasıdır. Tük Kızılay'ın din, dil, ırk gözetmeksizin yangında, felakette, savaşta insanlarımıza hizmet etme adına gösterdiği üstün gayretlerini takdirle karşılıyoruz. Bugün burda temeli atılacak olan hizmet binası ile birlikte inşallah Bayburt'umuzda güzel hizmetler yapacaklar. Kızılayın gerçekleştirdiği kan alma organizasyonlarında Bayburt insanının sıcak ve samimi ilgisini, yardımlaşma duygusunu ve Kızılay'a kan vermedeki bağış oranının nüfus oranına yüksek olmasından gerçekten gurur duyuyorum. Bu vesileyle bu hizmet binasının projelendirmesinde ve bu aşamaya gelmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." dedi.

Törene, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, İyi Parti İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, Saadet Partisi İl Başkanı Abdülmecit Bekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, Kızılay 1. Başkan Vekili Ramazan Saygılı, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Hümeyra Çelik, kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreni, kurban kesimi ve dua edilmesinin ardından sona erdi.

Hizmet binasının 2024 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Çayeli Kaymakamı değişti: Çayeli'nin yeni Kaymakam kim oldu?

2

Pazar ve Yüksekova İlçelerinde Kaymakam Atamaları

3

Fahrettin Koca'nın yerine yeni Sağlık Bakanı Rizeli Kemal Memişoğlu oldu

4

Sağlık Bakanı Koca'nın yerine Rizeli İsim

5

Çamlıhemşin esnafına turist uyarısı