Türk Nöroşirurji Derneği Nörovasküler Toplantısı Erzurum’da Gerçekleşti
Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, Türkiye’nin farklı merkezlerinden 78 uzman hekim güncel nörovasküler tanı ve tedavi yaklaşımlarını paylaştı; bilgi ve deneyim aktarımı sağlandı.
Toplantı, Nörovasküler Grup Başkanı Prof. Dr. Erhan Türkoğlu başkanlığında yapıldı. Türkiye’nin birçok farklı merkezinden beyin ve sinir cerrahisi ile nöroloji alanında uzman 78 hekimlerin katılım sağladığı bilimsel etkinliğe ilgi yoğun oldu.
Program kapsamında, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Emin Akyüz ve Atatürk Üniversitesi Beyin ve sinir cerrahisi Abnabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan Hadi Kadıoğlu’nun ev sahipliğinde "İntraserebral Hematomlara Güncel Yaklaşımlar" başlıklı konu ele alındı. Alanındaki güncel tanı ve tedavi yaklaşımlarının paylaşıldığı toplantı, katılımcılar arasında bilgi ve deneyim aktarımına önemli katkı sağladı.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Anahtar Kelimeler:
Nöroşirurji
Derneği
Nörovasküler
Toplantısı
Erzurum’
Gerçekleşti
Trabzon’da Seracılığa 6 Milyon TL’lik Destek

Mavi Ekonomi Zirvesi’nde Trabzon ve Karadeniz Vurgusu
Değirmendere Vadisi’nin Yarıdan Fazlası Heyelan Riski Altında
Ufuk ve Melisa Kaman’dan Trabzon’da Anlamlı Dokunuş: Eren Bülbül ve Ferhat Gedik Portreleri Dolmuş Durağında
Trabzon’da Emir Yuşa’nın Katili Hala Bulunamadı: Aile Doğum Günü Öncesi Çağrı Yaptı
Trabzon’da Öğrenciler Dünya Gündemini Masaya Yatırdı: MOIC Konferansı Dikkat Çekti
Karadeniz Mutfağının Fenomen İsmi “Kuymak Adam” Ankara’da Başkentlilerle Buluşuyor
AK Parti Doğu Karadeniz Strateji Toplantısı Trabzon’da Sona Eriyor
Ortahisar Belediyesi’nden Vatandaşlara “Atık İlaç” Çağrısı
Trabzon’da Su Kesintisi Uyarısı: Hangi Mahalleler Etkilenecek?
Pazar
17.6 ° / 9.6 °
Pazartesi
12.7 ° / 7.5 °
Salı
13.6 ° / 5.8 °
