bonus veren siteler meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri https://www.elncgr.org

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal'dan Yerinde İncelemeler

Vakfıkebir Belediye Başkanı Koçal'dan Şiddetli Yağış Sonrası Yerinde İncelemeler

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, şiddetli yağışlar sonrasında hasar gören mahalleleri ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Koçal, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve yapılan çalışmalarla ilgili talimatlar verdi.

Başkan Koçal, “Şiddetli yağışların başladığı ilk andan itibaren gelen ihbarları değerlendirerek iş makinelerimiz ve araçlarımızla birlikte çalışmalara başladık. Büyükşehir Belediyemizde bizlere iş makineleri ve araçlarıyla destek oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. 22 mahallemizin çeşitli bölgelerinde heyelanların yaşandığını tespit ettik. Sel sularının oluşturduğu heyelanların hasar verdiği mahalle yollarımızı hızla ulaşıma açtık. Kapalı olan mahalle yolumuz kalmadı. Heyelanların temizlenmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Rabbimiz ülkemizi ve milletimizi daha büyük afet ve felaketlerden muhafaza eylesin.” şeklinde konuştu.

Vakfıkebir Belediyesi, şiddetli yağışların ardından vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için hızla harekete geçti. Mahallelerde yapılan incelemeler ve hızlı müdahale sayesinde, sel sularının neden olduğu heyelanların etkileri kısa sürede giderildi ve tüm mahalle yolları tekrar ulaşıma açıldı. Başkan Koçal’ın yerinde yaptığı incelemeler ve vatandaşlarla kurduğu birebir iletişim, halkın moralini yüksek tutmasına katkı sağladı.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Çaykur Rizespor Slovenya kampında galip geldi

2

RİZE'DE 105 YAŞINDA HAYAIINI KAYBETTİ

3

Ortahisar Belediyesi'nden SMA Hastası Mustafa Deniz İçin Yardım Kampanyası

4

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal'dan Yerinde İncelemeler

5

Merkez Bankası faiz kararını salı günü açıklayacak