meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Vakfıkebir Belediyesi'nden İlçe Merkezine Önemli Yatırımlar

Vakfıkebir Belediyesi, ilçe merkezinde de önemli projeler gerçekleştirerek ilçenin çehresini değiştiriyor.

Vakfıkebir Belediyesi

Belediye tarafından hayata geçirilen projelerden biri de Vakfıkebir Plajı'nın yenilenmesi projesi oldu. Proje kapsamında, plajda 1,5 kilometrelik yürüyüş yolu, bisiklet alanı, denize girme alanları ve diğer sosyal donatılar yapıldı. Çalışmaların tamamlanmasıyla Vakfıkebir Plajı, Karadeniz Bölgesi'nin en güzel plajlarından biri haline geldi.

Belediye tarafından ilçe merkezinde hayata geçirilen bir diğer proje ise 14 Şubat Kurtuluş Caddesi ve Kanuni Sokak'ta çevre düzenlemesi ve peyzaj projesi oldu. Proje kapsamında, cadde ve sokaklar yenilendi, kaldırımlar genişletildi, ağaçlar dikildi ve bitkilendirme çalışmaları yapıldı. Çalışmaların tamamlanmasıyla 14 Şubat Kurtuluş Caddesi ve Kanuni Sokak, ilçenin modern cadde ve sokakları haline geldi.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, ilçe merkezindeki projelerin ilçenin gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, "İlçemizin çehresini değiştirmek ve daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz projelerden biri olan Vakfıkebir Plajı, ilçemizin en önemli turizm destinasyonlarından biri haline geldi. Diğer projelerimiz de tamamlandığında ilçemiz daha da güzelleşecek" dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor