meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Vali Aziz Yıldırım ve Başkan Vekili Atilla Ataman, TRT Trabzon Radyosu'nun 55. Kuruluş Yıl Dönümü Programına Katıldı

Aziz Yıldırım ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ataman, TRT Trabzon Radyosu'nun 55. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen özel bir radyo programına konuk oldu.

Vali Aziz Yıldırım ve Başkan Vekili Atilla Ataman, TRT Trabzon Radyosu

Radyo sunucusu Seza Turgut'un ev sahipliğinde gerçekleşen programda, Vali Yıldırım ve Başkan Vekili Ataman, TRT Trabzon çalışanlarının 55. yılını coşkuyla kutladı.

Programda konuşan Vali Aziz Yıldırım, TRT Trabzon Radyosu'nun şehre ve bölgeye katkılarına vurgu yaparak, medyanın önemine dikkat çekti. Yıldırım, "TRT Trabzon, şehrimizin kültürel zenginliğini, tarihini ve güzelliklerini yansıtan önemli bir kurum. Bu 55 yıl boyunca şehrimize değerli hizmetler sundular. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ataman da, Trabzon'un sesini ulusal ve uluslararası platformlara taşıyan TRT Trabzon Radyosu'nun önemine vurgu yaparak, çalışanları tebrik etti. Ataman, "Trabzon, kültürü, doğası ve insanlarıyla önemli bir şehir. TRT Trabzon, bu güzellikleri dinleyicileriyle buluşturarak şehrimizi daha da tanıtıyor. 55. yıl dönümlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Programın sonunda Vali Aziz Yıldırım ve Başkan Vekili Atilla Ataman, TRT Trabzon çalışanlarına teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. TRT Trabzon Radyosu'nun 55. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri, şehirdeki kültür ve medya hayatına renk kattı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor