meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Vali Eldivan, Misafirlerini Valilik Makamında Ağırladı

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, bugün Valilik Makamı'nda çeşitli sektörlerden önemli isimleri ağırlayarak bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Vali Eldivan, Misafirlerini Valilik Makamında Ağırladı

Ziyaretçiler arasında Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kadir Şahin, Türk Türkiye Kamu-Sen Bayburt İl Temsilcisi Ahmet Çalışkan, iş insanı Mehmet Demirel, Kale Pestil-Köme Fabrikası Sahibi Hanefi Ülker ve Ailesi ile Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır bulunuyordu.

Görüşmeler sırasında Vali Eldivan, ziyaretçileriyle bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Türkiye Kamu-Sen temsilcileri, iş dünyasından gelen Mehmet Demirel, bölgedeki ekonomik gelişmeler ve istihdam konularında Vali Eldivan'a bilgi sundu.

Vali Eldivan, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, konuklarına teşekkür ederek, "Bölgemizdeki önemli paydaşlarımızla bir araya gelerek, sorunları daha yakından dinleme ve çözüm noktasında işbirliği fırsatı bulduk. Bu tür görüşmeler, bölgemizin kalkınması ve sorunların çözümü adına önemli bir platform sağlıyor. Misafirlerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederim" dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Taner Ekmekçi'den Sosyal Medya Günü Mesajı: Toplumsal Değişim için Pozitif Kullanım Çağrısı

2

Erzurum'da DeneYap Teknoloji Atölyeleri: Gençlerin Teknoloji Yetenekleri Sınanacak

3

Emir Saltuk Kümbeti ve Üç Kümbetler: Erzurum'un Tarihî Değerlerine Yeni Bir Bakış

4

Bayburt'ta Yeni Turizm Cazibesi: Aslandağı'nda Açılan Ekoturizm Tesisi İlk Bakışta

5

Akçaabat'ta Hami Mandıralı Rüzgarı Esti