bonus veren siteler meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri https://www.elncgr.org

Vali Mustafa Çiftçi'den Muharrem Ayı'na Özel Aşure Dağıtımı

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Muharrem Ayı Vesilesiyle Aşure Dağıttı

Vali Mustafa Çiftçi

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Muharrem Ayı'nın anlam ve önemini vurgulamak amacıyla Lalapaşa Camii önünde aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Düzenlenen etkinlikte, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlik sonrası bir konuşma yapan Vali Çiftçi, Peygamber Efendimiz’in Mekke’den Medine’ye hicretinin 1446. yılını idrak ettiklerini belirterek, “Bu vesileyle bir farkındalık oluşması ve vatandaşlarımıza bunu hatırlatmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Bütün Erzurumluların Hicri yılbaşını kutluyorum. Allah bu günlere hepimizi tekrar ulaştırsın. Bilindiği üzere aşure, çeşitli malzemelerin karışımı ile oluşturulan bir yiyecektir. Her türlü malzeme içerisine katılabilir. Bu, aynı zamanda bizim birlik ve beraberliğimizi temsil ediyor. Allah kabul etsin” dedi.

Aşure dağıtımı, bölge halkı arasında birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçladı. Etkinlik, vatandaşların memnuniyeti ve yoğun ilgisi ile sona erdi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Ortahisar Belediyesi'nden SMA Hastası Mustafa Deniz İçin Yardım Kampanyası

2

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal'dan Yerinde İncelemeler

3

Merkez Bankası faiz kararını salı günü açıklayacak

4

Emekliler İçin Flaş Çağrı! “Önerge Verin Destekleyelim”

5

Suruç katliamında hayatını kaybedenler Rize'de anıldı