meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

VALİLİK AÇIKLAMASI, 6 Şubat hangi illerde tatil, okullar bu illerde tatil mi edildi, 6 Şubat tatil ilan illerin TAM LİSTESİ

Bugün, okullarda ikinci dönemin ikinci gününe denk geliyor. Ancak 6 Şubat'ın ayrı bir özel anlamı var. Bu tarih, geçtiğimiz yıl Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin yıl dönümü.

GÜNCEL 6.02.2024 19:04:00 0
VALİLİK AÇIKLAMASI, 6 Şubat hangi illerde tatil, okullar bu illerde tatil mi edildi, 6 Şubat tatil ilan illerin TAM LİSTESİ

6 ŞUBAT BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

HATAY

Hatay Valiliği, birinci yıl dönümünde büyük depremi anma kararı aldı. Yapılan duyuruya göre, kent genelinde 6 Şubat tarihinde okullarda eğitim ve öğretime 1 günlük ara verilecek. Bu kararla birlikte, depremde kaybedilenleri anmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla bir günlük bir ara verilmiş olacak.

KAHRAMANMARAŞ

6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ta da eğitime 1 gün ara verildi. Konuyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

6 Şubat 2023'te yaşanan depremin yıl dönümü dolayısıyla, ilimiz genelinde taziye, mezarlık ziyaretleri ve anma törenlerinden kaynaklanacak yoğunluk nedeniyle, ilimizdeki resmi ve özel tüm okul ve kurumlardaki eğitim ve öğretime 6 Şubat 2024 tarihinde bir gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca, öğrenci taşımasında kullanılan servis araçları da trafik yoğunluğuna neden olabilir.

ADIYAMAN
Adıyaman Valiliği tarafından, 6 Şubat tarihinde yapılacak olan deprem anma programları ve vatandaşlar tarafından gerçekleştirilecek kabristan ve taziye ziyaretleri nedeniyle il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda bir günlük tatil kararı alındı. Ayrıca, kamu kurumlarındaki çalışan personellere de anma programlarına katılım için kolaylık sağlanacaktır." Sözleri kullanıldı.

GAZİANTEP

Gaziantep Valiliği, Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yılı dolayısıyla il genelinde eğitime yarın bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı. Depremin etkilediği 11 il arasında yer alan Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde de eğitim-öğretime bir günlük ara verilecektir ."11 ilimizi etkileyen ve asrın felaketi olarak kabul edilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü nedeniyle Nurdağı ve İslahiye ilçelerimizde 06 Şubat 2024 Salı günü eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir."

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, eğitime il genelinde bir gün süreyle ara verilmesine karar verdiklerini ve Nurdağı ile İslahiye ilçelerindeki tatil kararını, depremin yıl dönümü anma faaliyetlerine olan talepleri göz önünde bulundurarak il genelinde güncellediklerini belirtti. Çeber, Allah'ın bir daha ülkemize böyle acılar yaşatmamasını temenni etti.

MALATYA

Valilik tarafından yapılan açıklamada, depremin yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek anma programları ve vatandaşların kabristan ve taziye ziyaretleri için yoğunluk beklendiği ifade edilerek, bu sebeple il genelindeki resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 6 Şubat 2024 tarihinde bir gün ara verildiği belirtildi. Ayrıca, anma programlarına katılacak kamu kurumlarındaki personellere de her türlü kolaylığın sağlanacağı vurgulandı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.5° / 19.5°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin