Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu!
Trabzon'da Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı, Türkiye Liseler Arası Okul Sporları Futbol Müsabakaları'nda finalde Kocaeli Spor Lisesi'ni yenerek Türkiye şampiyonu oldu.
Takım, bu başarıyla birlikte 17-27 Mayıs 2024 tarihlerinde Çin'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda Trabzon'u ve Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.
Şampiyon takım, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ı ziyaret ederek başarılarını paylaştı. Vali Yıldırım, takımı tebrik ederek "İlimize bu gururu yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Çin'de gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası'ndan da başarı ile döneceksiniz. Unutmayın ki başarı için disiplini elden bırakmamak gerekiyor." dedi.
Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, Okul Müdürü Ali Turan ve teknik ekip de hazır bulundu.
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Rize Ziraat Odası Başkanı Arslan" Beleşten Prof Oldular"

Denizli Acil Durum Hastanesi İçin Ulaşım Yolları Tamamlandı
Rizeliler İstanbul’daki Sıcak Evleri Rimer ’in İftarında Buluştu
Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı
Aydın Büyükşehir’den Davutlar’a 3,3 Milyon TL’lik Altyapı Yatırımı
Alvar Ailesinde Mart Ayı Hüzünle Anılıyor
Başkan Dökmeci’den Personeline Bayram Müjdesi: 5 Bin Liralık İkramiye
Sakarya’da Sağlık Camiası 14 Mart’ta İftarda Buluştu
Cizre’de Miniklerden Ramazan Dayanışması
Batman’da Üç Katlı Binada Yangın Paniği
Salı
10.2 ° / 5.7 °
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °
