meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Yaylacık Mahallesi Sevgiyle Kucakladı

Vakfıkebir Belediyesi Yaylacık Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

Yaylacık Mahallesi Sevgiyle Kucakladı

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mustafa Aynacı, belediye meclis üyeleri, belediye meclisi üyesi adayları ve AK Parti - MHP teşkilat mensupları Yaylacık Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Balta ve beraberindekiler mahalle sakinleri ile sohbet ederek, sorunlarını ve taleplerini dinlediler. Vatandaşların istek ve önerilerini not alan Başkan Balta, çözüm üretmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yaylacık Mahallesi sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Balta ve ekibine teşekkür ettiler.

Başkan Balta'dan Teşekkür Mesajı:

“Yaylacık Mahallemizde bizleri büyük bir ilgi ve sevgi seli ile karşılayan mahalle halkımıza teşekkür ediyoruz. Mahalle sakinlerimizle sohbet ederek, sorunlarını ve taleplerini dinleme fırsatı bulduk. Vakfıkebir'in her mahallesine eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Yaylacık Mahallemiz için de planladığımız projeleri en kısa sürede hayata geçirmek için elimizden geleni yapacağız.”


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor