bonus veren siteler meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri https://www.elncgr.org

Yeşildere Mahallesi'nde Sel Tahribatı: Başkan Özdemir, Hasarı Yerinde İnceledi ve Ekipleri Yönlendirdi

Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, Sel Tahribatını Yerinde İnceledi

Yeşildere Mahallesi

Dün gece meydana gelen yoğun yağışlar sonucu Yeşildere (Alakilise) Mahallesi'nde oluşan sel, bölgede ciddi tahribata yol açtı. Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, selden zarar gören bölgeleri yerinde inceleyerek hasarın boyutunu değerlendirdi.

Başkan Özdemir, Fen İşleri ekiplerinin yönlendirmesiyle tahribata uğrayan yolların temizlenmesi ve onarılması için tüm imkanları seferber etti. Çalışmaların hızla ilerlediğini ve vatandaşların mağduriyetinin en kısa sürede giderileceğini belirtti.

Bölge halkı, Başkan Özdemir'in gösterdiği ilgi ve destekten memnuniyetlerini dile getirerek, yapılan çalışmalar için teşekkür etti. Başkan Özdemir, vatandaşlara verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Sizin memnuniyetiniz bizim mutluluğumuz" ifadelerini kullandı.

Horasan Belediyesi, yaşanan olumsuz koşullara rağmen halkının yanında olmaya ve her türlü desteği sunmaya devam edeceğini açıkladı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Ortahisar Belediyesi'nden SMA Hastası Mustafa Deniz İçin Yardım Kampanyası

2

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal'dan Yerinde İncelemeler

3

Merkez Bankası faiz kararını salı günü açıklayacak

4

Emekliler İçin Flaş Çağrı! “Önerge Verin Destekleyelim”

5

Suruç katliamında hayatını kaybedenler Rize'de anıldı