meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

"Yıldız ismi Icardi ikna edecek" Basında yer alan günün transfer iddiaları

11 Temmuz 2023 tarihinde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor hakkında basında yer alan günün transfer iddiaları...

SPOR 11.07.2023 10:28:00 0

Southampton'da forma giyen Lyanco için İngiliz ekibiyle henüz ortak noktada buluşamayan Beşiktaş, Daniel Amartey ismi üzerinde yoğunlaştı. Romain Saiss'in takımdan ayrılması ihtimaline karşılık stoper bölgesine 2 takviye yapılması ihtimali de masada. Beşiktaş Lyanco için İngiliz ekibine 4 milyon euro teklif ettiği fakat Southampton'ın 8 milyon euro talep etmesi sonrasında görüşmelerin durma noktasına geldiği ifade edildi. Leicester City ile yolları ayıran ve bonservisi elinde bulunan Ganalı Amartey transferde favori isin haline geldi.

Angelino ile anlaşan Galatasaray, Leipzig'e 6 milyon euro satın alma opsiyonu bulunan kiralama veya 10 milyon euro kalıcı transfer teklifini yaptı. 26 yaşındaki oyuncuya İngiltere ve Portekiz'den de tekliflerin olduğu fakat başarılı savunmacının bu teklifleri geri çevirdiği ileri sürüldü.

İspanyol sol bek Sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak bakıyor.

Yerli rotasyonun güçlendirmek isteyen Fenerbahçe Umut Nayir'le anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerin bir başka milliyıldız Cengiz Ünder'in menajeri ile de görüştüğü ve kısa sürede Marsilya'ya teklif sunacağı iddia edildi. Kanarya'nın Cengiz için Fransız ekibine 4 milyon Euro önerdiği fakat bu teklifin geri çevrildiği ifade edildi. Fenerbahçe'nin önümüzdeki günlerde yeniden teklifte bulunacağı belirtildi.

Kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe bir süredir çalışmalarını Dominik Livakovic üzerinde yoğunlaştırmıştı. Dinamo Zagreb Sarı-lacivertli takımın teklifini 6 milyon euro'dan 8 milyona yükseltmesine rağmen teklifi gerçi veridi.

Kanarya, Zagreb'in bu tavrı sonrasında kariyerini Portekiz'de sürdüren Japon kaleci Kosuke Nakamura için temaslarını sıklaştırdı. Portimonense'nin Fenerbahçe'nin yaptığı 5 milyon euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan pay teklifine sıcak baktığı iddia edildi.

Everton'dan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Yerry Mina, Kartal yolunda. Beşiktaş'ın görüşme yaptığı diğer adaylardan henüz olumlu yanıt alamaması nedeniyle rotasını yeniden Kolombiyalı oyuncuya çevirdiği ve oyuncuyla yüz yüze görüşme talep ettiği öğrenildi.

28 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için Granada, Bologna ve Lens gibi takımların da devrede olduğu ifade edilirken önümüzdeki günlerde bu transferde Beşiktaş'ın temaslarını hızlandırması bekleniyor.

Jackson Muleka'nın takımdan ayrılma ihtimaline karşı listeye giren David Okereke için Cremonese'ye teklif yapıldığı ifade edildi. Beşiktaş, 25 yaşındaki forvet için 4 milyon euro satın alma opsiyonuyla İtalyan ekibine kiralık önerisini sundu. Serie B'ye düşen ekip ikna edilemezse Kartal bonservis bedeli için fiyat sorarak, pazarlıklara başlayacak. 

Forvet hattına takviye yapmak isteyen Trabzonspor'da 1 numaralı hedef Bruno Petkovic. Özellikler teknik direktör Nenad Bjelica'nın çok istediği golcü isim için kulüpler arasında yapılan görüşmelerde sonuç çıkmadı. Bordo mavililerde sürpriz bir isim gündeme geldi.

Fırtına geçen sezon Beşiktaş ve Manchester United formalarını giyen Wout Weghorst'un peşine düştü. Trabzonspor'un Hollandalı golcünün durumunu sorduğu ve kısa süre sonra tarafların masaya oturacağı ifade edildi.

Icardi ile birlikte yine dört gözle beklenen transferlerden biri olan Leandro Paredes de artık mutlu son çok yakın. Sarı-kırmızılılar, PSG ile anlaşmaya vardı. Galatasaray'ın bu transferdeki önündeki tek engel ise Paredes'e gelen diğer ciddi teklifler.

Arjantinli ismi ikna edebilmek için Aslan'ın Güney Amerikalı yıldızlarının devreye girdiği iddia edildi. Mauro Icardi ve Lucas Torreira'nın 29 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

25.1° / 21.1°

DEVA PARTİSİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ RİZE İL BAŞKANI OLDU

CHP RİZE'DE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday