meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzon Kent Konseyi Sempozyumu'nda

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Kent Konseyi Sempozyumu'na Katıldı

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzon Kent Konseyi Sempozyumu

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzon Kent Konseyi tarafından düzenlenen önemli bir etkinlik olan "Trabzon Kent Konseyi Sempozyumu"na katıldı. Etkinlik, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, sempozyumda kent yönetimi, kentsel dönüşüm, çevre sürdürülebilirliği ve yerel yönetim konularında önemli konuşmaların yapıldığı etkinliğe katılarak Yomra'nın geleceği hakkında görüşlerini paylaştı. Bıyık, etkinlik sırasında kent sorunlarına dair çözüm önerilerini ve projelerini de sunma fırsatı buldu.

Trabzon Kent Konseyi Sempozyumu, yerel yönetimlerin, akademisyenlerin, uzmanların ve sivil toplum kuruluşlarının kent sorunlarına yönelik işbirliği yapma ve çözüm arayışlarını desteklemeyi amaçlıyor. Mustafa Bıyık'ın katılımı, Yomra Belediyesi'nin bölgesel kalkınma ve sürdürülebilirlik konularındaki taahhüdünün bir göstergesi olarak dikkat çekti.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, sempozyumun ardından yerel medya mensuplarının sorularını yanıtlayarak, kentin daha iyi bir geleceğe doğru ilerlemesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Trabzon Kent Konseyi Sempozyumu, kentteki önemli paydaşların işbirliğine dayalı çözümler arayarak kent yaşamını geliştirmeyi hedeflemeye devam ediyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Geri Sayım Başladı: Yeni Emekli Maaşlarları Ne Kadar Olacak?

2

Mustafa Kemalpaşa Devlet Hastanesi Chiller Soğutma Grubu Revizyon İhalesi Açıldı!

3

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nerde

4

İspanya-Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 30 Haziran Pazar EURO 2024?

5

Avusturya Türkiye hakemi kim ereli? EURO 2024 Avusturya Türkiye maçını kim yönetiyor?