meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Yusufeli İtfaiyesi Havuzlu Köyü’nde Çıkan Yangına Anında Müdahale Etti

Yusufeli Belediyesi İtfaiye ekipleri, Havuzlu köyünde meydana gelen yangına hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek büyük bir felaketi önledi.

Yusufeli İtfaiyesi Havuzlu Köyü’nde Çıkan Yangına Anında Müdahale Etti

Yusufeli Belediyesi İtfaiye ekipleri, Havuzlu köyünde meydana gelen yangına hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek büyük bir felaketi önledi. Yangında, ahır, samanlık, odunluk ve ambar kullanılamaz hale gelirken, itfaiye ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde ev kurtarıldı.

Belediye Başkanı Barış Demirci, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Böylesi üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Ancak, ekiplerimizin hızlı ve etkili müdahalesi sonucunda can kaybı yaşanmaması bizleri sevindirdi. Havuzlu köyü sakinlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ederiz" dedi.

Yusufeli Belediyesi olarak, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesiyle gurur duyduklarını belirten Başkan Demirci, bu gibi üzücü olayların tekrarlanmaması için vatandaşların yangın güvenliği konusunda bilinçlenmesi gerektiğini vurguladı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

30 Haziran 2024 Altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

2

Artvin Belediyesi Sinek İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor

3

Serbest Piyasada Fındık Fiyatları Yükselişte: 30 Haziran 2024 Fındık Fiyatları

4

Geleneksel Taekwondo Piknik Etkinliği Coşkuyla Gerçekleşti

5

Erzurum'da Koruyucu Aile Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı