Yusufeli’de Barış Demirci Göreve Başladı: Hizmet Bayrağını İleriye Taşıyacağız

Yusufeli ilçesinde 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Yerel Seçimleri'nin ardından yeni Belediye Başkanı olarak seçilen Barış Demirci, bugün mazbatasını alarak görevine başladı.

Yusufeli’de Barış Demirci Göreve Başladı: Hizmet Bayrağını İleriye Taşıyacağız

Demirci, seçimlerde %47 oy oranıyla Yusufeli halkının teveccühünü kazanmıştı.

Yusufeli Adliyesi'nde gerçekleşen mazbata töreninde Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Naci Çukur'un elinden mazbatasını alan Demirci'yi, kortejle Belediye binasına kadar bir kalabalık eşlik etti. Göreve başlama töreninde önceki dönem Belediye Başkanı Eyüp Aytekin de hazır bulunarak Demirci'yi karşıladı ve devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Önceki Belediye Başkanı Aytekin, konuşmasında, "Halkımızın teveccühü ile Belediye Başkanlığı makamına layık görülen Barış Demirci kardeşimizi ve ekibini tebrik ediyorum. Bugünden sonra Barış kardeşime ve ekibine yeni görevlerinde kolaylıklar diliyorum." dedi.

Yeni Belediye Başkanı Barış Demirci ise konuşmasında, "Hizmetlerinden dolayı Eyüp Başkanıma teşekkür ediyorum. Devraldığımız hizmet bayrağını ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Yusufeli'ne hizmet etmeye geliyoruz. İnanıyorum ki çok güzel işler yapacağız." ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Başarılı Görev Takibi ve Özverili Çalışmalarıyla Öne Çıkan Personeline Teşekkür Etti

2

Dünya şampiyonları alkışlarla karşılandı

3

Trabzonlu Berfin Kara, Ankara'da Gerçekleşen Eskrim U14 Epe Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye İkincisi Oldu

4

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Belediye Başkanı Bilgehan Erdem'i Ziyaret Etti

5

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti MKYK Üyesi Meryem Sürmen ve Önceki Milletvekili Salih Cora'yı Ağırladı