meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Yusufeli'de İlkokullarda Ölçme Değerlendirme Yöntemleri Semineri Gerçekleştirildi

Yusufeli'de Ölçme Değerlendirme Yöntemleri Semineri Düzenlendi

Yusufeli

Yusufeli Kazımkarabekir İlkokulu Konferans Salonu'nda Millî Eğitim Bakanlığı'nın ölçme ve değerlendirme yönetmeliği ile yazılı ve uygulamalı sınavlar yönergesi doğrultusunda önemli bir seminer gerçekleştirildi. Seminer, ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerinin akademik ve sosyal gelişimini izlemek, etkinlikleri değerlendirmek ve süreç odaklı değerlendirmenin niteliğini artırmak amacıyla düzenlendi.

"İlkokullarda Ölçme Değerlendirme Yöntemleri" başlıklı seminer, Artvin Bilim ve Sanat Merkezi Sınıf Öğretmeni Elif Zengin Aksu tarafından verildi. Seminerde öğretmenler, öğrencilerin gelişimini izlemek ve değerlendirmek için kullanacakları ölçme araçları hakkında bilgilendirildi. Ayrıca, uygulamalara yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla interaktif bir ortamda gerçekleşen seminerde, katılımcılar deneyimlerini paylaşma ve fikir alışverişinde bulunma fırsatı buldular.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminer, bölgedeki öğretmenler arasında ölçme ve değerlendirme süreçlerine dair bilgi ve becerilerin paylaşılmasına önemli katkı sağladı. Seminere katılan öğretmenler, aldıkları bilgileri okullarında uygulayarak öğrencilerin eğitim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapacaklarını ifade ettiler.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Artvin-Yusufeli yolunda çökme yaşanan tünel ulaşıma kapatıldı

2

Meteoroloji'den 5 ilçeye uyarı

3

Arhavi Gençlik Merkezi’nde Aile İçi İlişkiler Eğitimi

4

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, KTÜ Mezuniyet Töreninde Gençlerle Buluştu

5

Trabzon'da Sağlık Turizmi İçin Önemli Adım: Hiser Projesi Toplantısı Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi'nde Gerçekleştirildi