meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Yusufeli'nde Kanocular Avrupa Yolcusu

Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü'nün gurur kaynağı olan sporcularımız, uluslararası arenada adını duyurmak için Avrupa'ya doğru yola çıkıyor.

Yusufeli

Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü'nün gurur kaynağı olan sporcularımız, uluslararası arenada adını duyurmak için Avrupa'ya doğru yola çıkıyor. Kubilay Yılmaz, Serkan Özcan Yılmaz ve Mustafa Arda Acar isimli üç yetenekli sporcu ile antrenörleri Emre Ertek, Rize'de düzenlenen Kano Milli Takım kampına katılmak üzere toplandılar.

Bu özel ziyaret öncesinde sporcularımız, Başkan Eyüp Aytekin'i makamında ziyaret etti. Başkan Aytekin, genç sporcularımıza moral vererek, onlara başarılar diledi. Kulüp başkanı, sporcularımızın Avrupa Şampiyonası'ndan üstün performanslar sergileyeceklerine olan inancını dile getirdi.

Kamp sürecini başarıyla tamamlayacak olan sporcularımız, 17-23 Temmuz tarihleri arasında Slovakya'nın başkenti Bratislava'da gerçekleştirilecek U23 ve Gençler Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecekler. Bu prestijli şampiyonada ülkemizi temsil edecek olan genç kano sporcularımız, kendi yeteneklerini kanıtlama fırsatı bulacaklar.

Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Eyüp Aytekin, sporcularımıza ve antrenörümüze tam destek vererek, onları gururla temsil edeceklerini belirtti. Başkan Aytekin, genç sporcularımızın göstereceği performansın, Yusufeli'nin spor alanında elde ettiği başarıların bir simgesi olacağını ifade etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor