meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Zenginliği Anlatan En İyi 8 Film

Film önerileri arayışında sıklıkla yer alan zenginlik konusu, bu yazımızın da içeriğini oluşturuyor. Zengin olmak için yapılan ilginç işleri konu alan filmleri sizler için bir araya getirdik.

KÜLTÜR - SANAT 31.05.2024 01:26:00 0
Zenginliği Anlatan En İyi 8 Film

Zengin olmak elbette herkesin hayalidir. Ancak zengin olmak için kişinin biraz da şansa ihtiyacı oluyor. Para kazanmak için atılan adımlar çoğu zaman hüsranla sonuçlanabiliyor. Ancak bazı kişiler var ki girdikleri borsa maceralarında oldukça yüksek meblağlara ulaşabiliyor. Elbette filmlerde yer alan bu olaylar, insanlara gerçek hayatta farklı bir bakış açısına sahip olma şansı sunuyor.

Yeni bir yatırım yapmak, bir uygulama geliştirmek ya da daha önce kimsenin cesaret edemediği bir işi yapmak için bazen ufak bir ışığa ihtiyaç vardır. Zenginliği en iyi şekilde ele alan bu filmler, belki de aradığınız o ışığı size verecektir. Para kazanmak konusunda oldukça ilginç yöntemleri olan bu karakterleri izlerken, yeni bir iş kolu keşfedebilir ve kısa sürede zengin olmamın bir yolunu bulabilirsiniz.

THE PERFECT DATE

2019 yapımı olan filmin IMDB puanı 5,8’dir. Yale Üniversitesi’ne girebilmek için para biriktiren Brooks isimli bir lise öğrencisinin hayatını ele alan bu film, romantik komedi kategorisinde bulunuyor. Brooks, para karşılığında mükemmel erkek arkadaş rolleri yaparak ve arkadaşının geliştirdiği bir uygulama sayesinde online randevu olarak işe başlıyor.

WALL STREET: MONEY NEVER SLEEPS – BORSA: PARA ASLA UYUMAZ

6,2 IMDB puanına sahip olan film 2010 yılında izleyicisi ile buluşmuştur. Filmdeki baş karakter Gordon Gekko’nun sektörü yeniden sallamak için geri dönüşünün anlatıldığı bu borsa filmi, izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

TAKERS – SON VURGUN

6,2 IMDB puanına sahip olan filmin yapım yılı ise 2010’dur. İçerisinde bol aksiyon barındıran bu film, bir ekibin emekli olmadan önce yapmak istedikleri son soygunda, karşılarına oldukça zeki bir dedektifin çıkmasını konu alıyor. Paul Walker ve Matt Dillon gibi başarılı oyuncuların yer aldığı yapım, paranın ve zenginliğin çok güzel olduğunu ancak paranın düzgün kullanılmaması halinde tahmin edilenden daha kötü durumlar ile karşı karşıya kalınacağını anlatıyor.

TRIPLE FRONTER

2019 yılında izleyici karşısına çıkan filmin IMDB puanı 6,4’tür. Yıllarca devlet için çalışan özel ekip, maddi olarak hak ettiklerini almadıklarını düşünür. Bu düşünce de onların büyük bir soygunun içine girmesine neden olur. Planları büyük bir baronun evine girip, kasayı patlatmaktır. Paranın kirli tarafını gösteren bu yapım, aksiyon sahneleri ile izleyiciden tam not almıştır.

PAIN & GAIN – ZOR KAZANÇ

2013 yılında vizyona giren filmin IMDB puanı 6,4’tür. Azim her insanda kesinlikle olması gereken bir şeyken, hırsın ise kesinlikle frenlenmesi gerekiyor, hele ki bu hırs maddiyat üzerine konumlanmışsa. Fazla hırsın insana neler yaptırabileceğini ve sonuçlarının ne kadar kötü olabileceğini gösteren bu filmin başrolünü Mark Wahlberg, Dwayne Johnson ve Anthony Mackie paylaşıyor.

THE BANK – BANKA: KELEBEK ETKİSİ

6,5 IMDB puanına sahip olan film, 2001 yılında izleyici karşısına çıkmıştır. Tarihi borsa çöküşlerini inceleyen Jim, gerçekleşen çöküşleri öngörebilen programlar tasarlar. Bankacılık, rüşvet ve matematik dehasının bu çabalarını konu alan filmi, izlenmesi gereken önemli filmler arasında yer alıyor.

JOY

2015 yapımı olan filmin IMDB puanı 6,6’dır. Hayallerini yarıda bırakıp, evlilik ve normal ücretle bir işe başlayan ana karakterin hayatı bir hayli zor ilerlemektedir. Bu zorluklar eşi ile boşanma aşamasına kadar gelmelerine ve kendini yeniden eski girişken günlerine dönmeye zorlamaktadır.

BOLIER ROOM – KAZAN DAİRESİ

7,0 IMDB puanına sahip olan film, 2000 yılında vizyona girmiştir. Öğrencilik hayatlarında kaldıkları odayı bir kumarhaneye dönüştüren arkadaş grubu kısa sürede borsayı keşfeder ve insanlara getirisi olmayan hisseler satarak zengin olurlar.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler: ZENGİNLİĞİ ANLATAN FİLMLER

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.2° / 18.6°

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret